pühapäev, 10. oktoober 2010

Koerus X

 Täna käisime ühel põneval üritusel. Koerte ja inimeste orienteerumisel ehk Koerusel, mis seekord toimus kadriorus. Asi tundus põnev juba eelmisel korral, aga siis, kahjuks, ei olnud meil võimalust osavõtta. Kuid, kui ilmnes, et meie vabad päevad langevad see kord just sellele nädalavahetusele, ei mõelnud ma kaua. Saades nõusse oma tukkuva mehe =) regasin end ruttu ära.
Ette ruttates võin öelda, et kogu üritus oli just nii tore, kui ma ette kujutasin.
Stardiaeg oli 11.28 ja saades mõned juhised läksime teele. Mina, elukaaslane Kristjan ja Cärru- meie vankumatu tiim.
Kuigi minu orienteerumisoskused piirduvad kooliajaga, saime ilusasti hakkama. Esimesse punkti jõudmise suutsin vähe untsu keerata, aga kui olime eksimuse parandanud läks edasi libedamalt. Lisaks lihtsalt punktide läbimisele sai osades neist ajusid ragistada ning oskused proovile panna. Küll pidi koer kõndima läbi ahvatluste "koridori", mis oli maha pandud lindid ning nende vahel maiused ja mänguasjad, mida ta siis puutuda ei tohtinud. Küll pidi kaugjuhtimise teel tulema läbi ruudu sees oleva sik-saki, nii, et sina kaasa minna ei saanud ja koer joonte vahelt välja astuda ei tohtinud. Põnev oli ka ülesanne, kus koer tuli panna joone taha, kõrval taldrik ja sina hakkasid eemalt tooma üks haaval taldrikusse kotlette. Just, kotlette! Ja vaene koer pidi lihtsalt nende kõrval lamama. Aga ära tegime. Paremini, kui ma ootasin.
Muidugi, oma osa mängis siin fakt, et kõigi ülesannete puhul tohtis kasutada maiust ning kui lisada veel vähe naiselikku kavalust ja Cärru intelligentsi, siis saime kõigi harjutustega ilusasti hakkama.
Peale 40 minutit ja 59 sekundit olime lõpetanud. Tohutult väsinud, aga väga rahul. Lõpp kokkuvõteks andis see aeg, meile 33 hobiklassis võistleja seas 14-nda koha. Pole paha algajate kohta :)
 Enne autasustamist sai kätt proovitud ka vinku viskevõistlusel, kus kolmandal katsel 4 meetri pealt õhust kinni püütud vinku tõi meile taas 13-14 koha.

Taas on üks väga tore päev lõpule jõudnud!

Pildi reportaaž on siin
Täpsemalt tulemustest siit

2 kommentaari:

  1. Ohh, te olete ikka tublid!!!:)) Ja Cärru nii vahvalt püüdmas siin maiuseid :D

    ps. orienteerumine on minu meelest "i-ga" ;)

    VastaKustuta
  2. He heee, sul on õigus. Muidugi on i-ga :D
    Ja sa pidid muidugi selle ainsa j-ti üles leidma ;)

    VastaKustuta