esmaspäev, 27. september 2010

Finfair Loch Carron

 ... nii on ta ametlik nimi. Kodukeeles, aga Cärru. Heale lapsele sobilikult on tal muidugi palju hüüdnimesid ....Cärru, Cärts, Saatan, Kaak-Paskaak, Konnake (vot seda ei tea, kuidas selline nimi tuli, aga külge ta jäi. Kuigi ainult minu poolt), Tups.
 Sündis ta 13. aprill 2009. Vanemateks kaunis emane Finfair Gloria Dei ning suurepärane isane Lochtay The Legislator. Meie vanemate, esivanemate üle saab ainult uhkust tunda.
Õdesid on kaks, Finfair Loch Brittle ehk Brita ja Finair Loch Sunnart ehk Sunny ning venna Finfair Loch Affric ehk Äffi.
 Iseloom on nagu tõelisel Gordonil. Isemõtlev, kangekaelne, jonnakas, võõraid tema jaoks olemas ei ole. Neist vaadatakse lihtsalt mööda, veel vähem lubatakse näppida. Teise isase seltskonnas annab selgelt mõista, et tema on see kõige-kõigem. Aga positiivne kaalub eelnevalt öeldu üle. Ta on südamlik, lojaalne, pühendunud, armastav, sõbralik, sinu juuresolek on kõige tähtsam. Viimane satub muidugi küsimärgi alla, kui lähedal on linnud, sest siis lähevad sellel linnukoeral kõik instinktid tööle  =). Kui rääkida Gordoni omanikuga, siis on märgata nende vaimustust sellest tõust. Seetõttu kipubki tavaliselt ühele tulema lisa. Kohe kindlasti ei välista ma seda ka meie puhul  ;) 
 Väljanägemine on tüüpiline Gordonile. Tüüpilisele näituseliini Gordonile. Kohtunik Małgorzata Wieremiejczyki poolt antud kirjeldus tema kohta on....
     Very nice dog. Good size and type. Exe. head, neck, topline and chest. Exe. temperament. Good  in  movement.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar